Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر انجمن واردکنندگان موبایل کشور در واکنش به ممنوعیت واردات گوشی‌های شیائومی گفت: در این گوشی‌ها روش تماس با سر شماره‌های اضطراری تغییر کرده که یک تغییر فنی است و با درج یک کد بر سیم کارت‌ اپراتورها می‌توانند این موضوع را حل کنند.

امیر اسحاقی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در رابطه با ممنوعیت واردات گوشی‌های موبایل شیائومی اظهار کرد: از بین تولیدات جدید برندها که به کشور وارد می‌شود سازمان تنظیم مقررات بررسی کرده و با توجه به تغییراتی که در روش تماس با سر شماره‌های اضطراری این گوشی‌ها ایجاد شده از واردات آن جلوگیری می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در آخرین اقدام سازمان تنظیم مقررات واردات سری mi11 شیائومی که از پرچم‌داران جدید شیائومی است را ممنوع کرده است. برندهای شیائومی، اوپو، ریلمی و بخشی از برند نوکیا گوشی‌های موبایل مقرون به صرفه روانه بازار کرده‌اند به طوری که این گوشی‌ها از نظر ظاهر و تکنیک مورد اقبال مردم قرار گرفته و عملاً مردم به این کالاها نیاز دارند.

کاهش سهم بازار گوشی‌های شیائومی پس از اجرای ممنوعیت واردات

دبیر انجمن واردکنندگان موبایل کشور گفت: سهم بازار این کالاها در ایران پیش از اجرای ممنوعیت واردات به ۴۴ درصد رسیده بود. ممنوعیت واردات این گوشی‌ها در طول یکسال گذشته که بر مدل‌های جدید آن هم اعمال می‌شود، سهم این برندها را به کمتر از ۳۰ درصد رسانده که منجر شده بخشی از مردم و مصرف کنندگان از حق استفاده خود از این کالاها محروم شوند.

مشکل سرشماره‌های اضطراری را اپراتورها می‌توانند حل کنند

اسحاقی اضافه کرد: در این گوشی‌ها روش تماس با سر شماره‌های اضطراری تغییر کرده که یک تغییر فنی است و با درج یک کد بر سیم کارت اپراتورها می‌توانند این موضوع را حل کنند. این مشکل در کشور ما وجود نداشت اما چند سالی است این کدها از سیم کارت‌ها حذف و مسیر یافتن سر شماره‌های اضطراری از آنها حذف شده است.

وی ادامه داد: محصولات شیائومی در ۲۰ کشور دنیا تولید می‌شود که تجار ایرانی به دلیل شرایط تحریمی مجبورند از این کشورها خرید کنند. اما قوانین موجود منجر شده مردم از حق طبیعی خود محروم شوند. علاوه بر این با ممنوعیت واردات تعادل بازار به هم خورده و شاهد افزایش قیمت گوشی در بازار خواهیم بود. بازرگانان هم زمانی که با چنین سنگ اندازی‌هایی از طرف سازمان تنظیم مقررات مواجه می‌شوند رغبتی به واردات این کالاها نشان نداده و به واردات برندهای دیگر روی می‌آورند.

کد خبر 552189

منبع: ایمنا

کلیدواژه: ممنوعیت واردات گوشی موبایل واردات گوشی شیائومی واردات گوشی موبایل تعرفه واردات گوشی واردات موبایل شیائومی بازار موبایل قیمت گوشی شیائومی poco f3 گوشی جدید شیائومی قیمت گوشی redmi 9c قیمت گوشی شیائومی mi 10 t قیمت گوشی شیائومی mi 11 lite 5g قیمت گوشی شیائومی mi 11 lite قیمت گوشی mi 11 lite شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق ممنوعیت واردات گوشی ها سیم کارت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۷۵۸۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۸۳۰ میلیون دلاری ارزبری برنج طی یکسال گذشته/ برنج ایرانی ۹ درصد ارزان شد

به گزارش قدس آنلاین، برنج بعد از گندم جز محصولات استراتژیک و اساسی کشور است که سالانه بخشی از آن از محل واردات تامین می شود که طبق آمار گمرک جمهوری اسلامی ایران با کاهش ۶۶۰هزار تنی واردات این محصول؛ ارزبری آن در یک‌سال اخیر ۸۳۰ میلیون دلار کمتر شده است.

طبق آمارهای موجود میزان برنج مصرفی کشور بین ۳.۴ تا ۳.۶ میلیون تن برآورد می‌شود. بنابراین اگر سالانه بین ۲.۳ تا ۲.۵ میلیون تن برنج در کشور تولید شود کسری این محصول بین ۸۰۰ هزار تا یک میلیون تن در سال است که از محل واردات تامین می شود.

از آنجایی که ایران خود یکی از تولیدکنندگان برنج در دنیا است بخشی از این محصول سالانه از محل تولید داخل و بخشی از محل واردات تامین می‌شود تا بازار داخلی با کسری روبه‌رو نشود.

طی سال‌ های اخیر دولت برای حمایت از برنج داخلی و تولیدکنندگان ایرانی اقدام به ایجاد ممنوعیت واردات در محدوده فصل برداشت (مرداد تا آذرماه هر سال) می‌کرد اما سال گذشته با توجه به وفور برنج ایرانی در بازار، ممنوعیت مقطعی واردات نیز مشکلی در بازار این محصول ایجاد نکرد و بازار در آرامش سپری شد زیرا حجم تولید و واردات به حدی بود که علاوه بر وفور برنج در بازار، کاهش قیمت برنج ایرانی نسبت به سال‌های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ را در پی داشت.

براساس آمار گمرک جمهوری اسلامی ایران، سال گذشته یک‌ میلیون و ۱۱۷هزار تن برنج به ارزش یک‌ میلیارد و ۳۰۵ میلیون و ۹۸۵ هزار دلار وارد کشور شد، این درحالی است که در همین بازه زمانی در سال ۱۴۰۱ چیزی حدود یک‌ میلیون و ۷۸۰هزار تن از این کالای اساسی به ارزشی بالغ بر دو میلیارد و ۱۳۷میلیون دلار وارد کشور شده بود. بنابراین واردات برنج طی یک‌سال اخیر با کاهش ۳۷ درصدی به لحاظ وزنی و کاهش۴۰ درصدی به لحاظ ارزشی روبرو بوده است.

بنابراین با کاهش ۶۶۰هزار تنی واردات این محصول ارزبری آن در یک‌سال اخیر ۸۳۰ میلیون دلار کمتر شده است.

طی این مدت به ترتیب ۶۷۳هزار و ۹۴۲ تن برنج به ارزش ۷۷۰میلیون و ۹۳۲هزار دلار از مبدا هند، ۳۳۶هزار و ۵۷۵ تن برنج به ارزش ۴۱۰میلیون و ۸۴۱هزار دلار از مبدا پاکستان، ۷۱هزار و ۶۷۸ تن برنج به ارزش ۸۰میلیون و ۲۰۹هزار دلار از مبدا امارات، ۳۳هزار و ۴۳۴ تن برنج به ارزش ۴۲میلیون و ۴۴۰هزار دلار از مبدا مناطق آزاد و ویژه و درمجموع یک هزارو ۴۸۸ تن برنج به ارزش یک‌ میلیون و ۵۶۳ هزار دلار برنج از مبدا سه کشور تایلند، تایوان و عراق به کشورمان وارد شده است.

با توجه به وضعیت اقتصادی کشور حمایت های دولت سیزدهم و اقدامات وزارت جهاد کشاورزی از تولید و تولید کنندگان داخلی باعث شده که با افزایش تولید برنج و مدیریت بازار داخلی ارز کمتری از کشور خارج شود.

وضعیت فعلی تولید داخلی و واردات برنج نیز بیانگرآن است که با مدیریت بازار همچون سال گذشته مشکلی در بازار برنج نداشته باشیم و این محصول با قیمت های مناسب به دست مصرف کنندگان برسد.

طبق گزارش مرکز آمار، متوسط قیمت برنج ایرانی در فروردین ماه امسال ۹ درصد پایین‌تر از قیمت سال گذشته بوده است. بنابراین با وجود کاهش چشمگیر واردات برنج، با مدیریت مناسبی که در بازار انجام شده، قیمت‌ها نزولی هم شده است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • پازوکی :تولیدکنندگان خواستار افزایش قیمت لوازم خانگی هستند/ واردات لوازم خانگی همچنان ممنوع است
  • تصویب ممنوعیت واردات اورانیوم از روسیه در سنای آمریکا
  • گوشی شیائومی 14 SE ماه آینده عرضه می‌شود
  • همراه پرخرج
  • کاهش ۸۳۰ میلیون دلاری ارزبری برنج طی یکسال گذشته/ برنج ایرانی ۹ درصد ارزان شد
  • قیمت گوشی سامسونگ، شیائومی و آیفون ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳/ آیفون ۱۳ چند؟
  • شوآف «خودرو‌های برقی» در ایران
  • واردات ۵۰۰ هزار گوشی تلفن همراه در یک ماه
  • واردات ۵۰۰ هزار دستگاه گوشی تلفن همراه در یک ماه گذشته
  • در یک ماه گذشته ۵۰۰ هزار دستگاه گوشی تلفن همراه واردات شد