Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، بر اساس بخشنامه دفتر مقررات صادرات و واردات وزارت صمت، جزییات معافیت‌های جدید ثبت سفارش واردات اعلام شد.

در این بخشنامه آمده است:

با سلام و احترام

پیرو نامه شماره 60.266377 مورخ 1398.10.4 و با عنایت به نامه شماره 60.57941 مورخ 1399.2.31 سرپرست وزارت متبوع به استحضار می‌رساند؛ بند (7) صورت جلسه ساماندهی فرایند ثبت سفارش واردات کالاهای گروه 2 اولویت ارزی مورخ 1398.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

9.27 به شرح ذیل اصلاح می‌گردد:

1- متقاضیان فاقد سابقه واردات تا سقف 500 هزار دلار در حیطه سه رشته فعالیت خود، از بررسی و کنترل سابقه معاف می‌شوند.

2- واحدهای تولیدی دارای پروانه بهره‌برداری از مراجع قانون ذیربط:

الف- صرفا برای تامین نیاز داخلی خود با تشخیص رئیس سازمان، از بررسی و کنترل سابقه معاف می‌باشند.

ب- خارج از نیاز واحد تولیدی خود، ملاک عمل میانگین سابقه واردات سال‌های 1397 و 1398 (دو سال اخیر) مطابق با دو رشته فعالیت اولویت دوم و سوم کارت بازرگانی خواهد بود.

3- ملاک عمل واردات برای واحدهای بازرگانی تا سقف میانگین واردات سال‌های 1397 و 1398 (دو سال اخیر) خواهد بود.

4- دستگاه‌های اجرایی و پیمانکاران طرف قرارداد با دستگاه‌های اجرایی پس از تائید دفتر تخصصی ذیربط، از بررسی و کنترل سابقه معاف می‌باشند.

5- واحدهای تولیدی مستقر در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی برای محصولات تولید شده آنها که دارای جدول ارزش افزوده باشد از بررسی و کنترل سابقه، معاف می‌باشند.

6- کالاهای موجود در گمرک (قبض انبار) که ارز آنها تامین شده باشد از بررسی و کنترل سابقه معاف می‌باشند.

7- کالاهای اولویت‌دار (فهرست بسته تشویقی) در صورت تامین ارز از محل صادرات، از بررسی و کنترل سابقه معاف می‌باشند.

8- واردات موبایل، انواع کاغذ چاپ، تحریر، LWC و باطله، مقطوعات چوبی، لاستیک سواری، لوازم و قطعات یدکی خودرو و لوازم خانگی طبق ردیف تعرفه‌های اعلامی از بررسی و کنترل سابقه معاف می‌باشند.

9- در صورت تغییر تعرفه یک کالای مشخص طی سال‌های مختلف، سابقه واردات تعرفه‌های قبلی با ارائه نامه از دفتر تعیین تعرفه گمرک جمهوری اسلامی ایران مبنی بر یکسان بودن کالا برای تعرفه جدید قابل محاسبه است.

10- سابقه ذیل تعرفه 6 رقمی برای تمامی موارد فوق ملاک بررسی خواهد بود.

بدیهی است سایر مفاد مصوبات قبلی کمیته راهبردی، کماکان به قوت خود باقی است.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: جدول خودرو دلار موبایل واردات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۷۰۴۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظهور خودروهای پرنده در آسمان چین/ ثبت سفارش در سال جاری!

تین نیوز

غول خودروهای برقی چین (XPENG) و شرکت وابسته آن (AEROHT) قصد دارند با ورود بلندپروازانه خود به صنعت خودروهای پرنده، حمل ونقل شهری را متحول کنند.

به گزارش تین نیوز به نقل از خبرآنلاین، AEROHT به دریافت گواهینامه صلاحیت پرواز، برای خودروی پرنده نوآورانه خود، نزدیک شده است که نشانگر پیشرفت بزرگی در فناوری حمل ونقل شهری است.

AEROHT، یکی از زیرمجموعه های XPENG، یک دهه است که در حال توسعه خودروی پرنده خود بوده است و آزمایش های موفقیت آمیز اخیر پرواز در ارتفاع پایین در منطقه تجاری شلوغ مرکزی گوانگژو، پیشرفت آن را نشان می دهد. مدیرعامل این شرکت، هی شیائوپنگ، در سخنرانی خود در Auto China ۲۰۲۴ بر پتانسیل تحول آفرین سفر هوایی در ارتفاع پایین تاکید کرد و تأثیر عمیق آن را بر زندگی روزمره شهری برجسته کرد.

خودروی پرنده آتی AEROHT که قرار است در سه ماهه چهارم سال جاری پیش سفارش های آن آغاز شود، نوید یک وسیله نقلیه برقی دو حالته برای نشست و برخاست عمودی (eVTOL) را می دهد که قادر به انتقال یکپارچه بین سفرهای زمینی و هوایی است. در حالی که تاریخ دقیق عرضه و جزئیات قیمت هنوز فاش نشده است، افراد داخلی محدوده قیمتی را در حدود ۱ میلیون یوان (۱۳۸۰۰۰ دلار) پیش بینی می کنند و برنامه هایی برای کاهش بیشتر هزینه در خط تولید وجود دارد.

محدوده کاری XPENG فراتر از خودروهای پرنده است و بخش روباتیک آن بر ایجاد ربات هایی برای کارهای خانگی و تعامل انسانی متمرکز است. این رویکرد چند وجهی بر تعهد XPENG به نوآوری در بخش های مختلف تأکید می کند و موقعیت آن را به عنوان یک پیشگام در فناوری های پیشرفته مستحکم می کند.

در زمینه وسیع تر، شرکت های چینی مانند XPENG و AEROHT در حال پیشروی تجاری سازی خودروهای پرنده در سطح جهانی هستند و از تخصص بی نظیر چین در فناوری های EV استفاده می کنند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • داروخانه در توزیع اینترنتی دارو مسوول است
  • لزوم بررسی قیمت گوشی های نوکیا در بازار از سوی وزارت صمت
  • ظهور خودروهای پرنده در آسمان چین/ ثبت سفارش در سال جاری!
  • نرخ مالیات بر عایدی سرمایه املاک، خودرو، طلا و ارز چقدر است؟
  • ارسال سریع تکنولایف در تبریز راه‌اندازی شد
  • ماز مارکت؛ بهترین سایت برای خرید کتاب کمک درسی
  • حراج نفت ایران به قیمت مال‌دزدی است؟
  • چه کسانی از پرداخت مالیات بر عایدی سرمایه معاف هستند؟
  • بررسی اضافه شدن نام «خلیج فارس» به استقلال/ اولیایی:مالکان جدید باشگاه اول طرح توسعه ارائه بدهند
  • چین معافیت تعرفه‌ای واردات محصولات آمریکایی را تمدید می‌کند