Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-01@22:56:27 GMT

ساخت نمایشگری با پیکسل های یک میلیون بار کوچکتر از موبایل

تاریخ انتشار: ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۳۷۲۱۴

ساخت نمایشگری با پیکسل های یک میلیون بار کوچکتر از موبایل

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از گیزمودو، تولیدکنندگان تلفن‌های هوشمند دیگر نمی‌توانند درباره تعداد پیکسل‌های موجود در نمایشگر دستگاه‌هایشان فخر فروشی کنند. محققان دانشگاه کمبریج راهی جدید برای ابداع پیکسل‌هایی ابداع کرده‌اند که یک میلیون بار کوچک‌تر از پیکسل‌هایی است که در نمایشگر رتینا اپل استفاده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما تراکم انبوه پیکسل فقط یکی از وجوه این دستاورد جالب است.

پیکسل‌های مذکور با پوششی از جنس ذرات میکروسکوپی طلا و پلیمری الکترواکتیو ابداع شدند. پلیمر مذکور پلی آنیلین نام دارد که ساختار آن در معرض یک میدان مغناطیسی تغییر می‌کند. این فرایند در مکان ترکیب ذرات طلا و پلیمر اتفاق می‌افتد. ماده حاصل به یک فیلم پلاستیکی اضافه می‌شود که پوششی آینه‌ای و منعکس کننده نور دارد. این فرایند بسیار ساده به نظر می‌رسد و اکنون مشخص شده این یکی از بهترین ویژگی‌های فناوری جدید است.

در فناوری جدید به جای تهییج یک ماده شیمیایی برای انتشار فوتون‌ها، نور بین ذرات میکروسکوپی طلا و پوشش منعکس کننده آنها به دام می‌افتد. اما با وجود سایز بسیار کوچک پیکسل ها آنها نوعی نور تولید می‌کنند که برای چشم انسان بسیار درخشان به نظر می‌رسد.

می‌توان با استفاده از جریان الکتریکی خاصی که پوشش پلیمری ذرات طلا را تغییر می‌دهد، رنگ هر پیکسل را با طیفی خاصی هماهنگ کرد. هنگامی‌که این تغییر اتفاق بیفتد هر پیکسل برای مدت زمانی نامحدود رنگ خود را حفظ می‌کند. بنابراین دیگر نیازی به یک منبع مداوم انرژی نیست.

این بدان معناست که فناوری جدید علاوه بر ارزان بودن، انعطاف پذیر نیز است.

محققان دانشگاه کمبریج معتقدند می‌توان از این فناوری برای ساخت نمایشگرهایی در ابعاد بسیار بزرگ استفاده کرد که در ساختمان‌ها به کار می‌رود یا با استفاده از آن می‌توان پارچه‌هایی تولید کرد که به صاحب خود کمک می‌کند در محیط استتار شود. اما در کل استفاده از این فناوری در نمایشگرهای شکننده چندان مناسب نیست.

کد خبر 4614534

منبع: مهر

کلیدواژه: نمایشگر موبایل نوآوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۳۷۲۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آلودگی هوا باعث تشدید بیماری‌های زمینه‌ای می‌شود

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، زهرا مهربان در گفت‌وگویی رسانه‌ای با اشاره به اقدامات لازم در مواجهه با آلودگی هوا اظهار کرد: زمانی که غلظت گازها و ریزگردها در هوا افزایش می‌یابد هوا آلوده می‌شود؛ برخی از علت‌های مهم آلودگی هوا سوخت‌های فسیلی، کارخانه‌ها و نیروگاه‌ها و پودرهای شیمایی هستند. آلودگی هوای داخل منزل نیز می‌تواند به دلیل بسیاری از فعالیت‌های داخل منزل مانند پخت و پز، عطر و ادکلن و گرد و خاک ایجاد شود.

بیشتر بخوانید: شنبه جایگزین پنجشنبه به عنوان روز تعطیل شود

وی افزود: اجزای اصلی آلودگی هوا یک سری ریزگردها و گازها شامل دی اکسید گوگرد، دی اکسید نیتروژن، اوزون، اسید سولفوریک هستند که خطرناک‌ترین نوع ذرات معلق اندازه ۲.۵ تا ۱۰ میکرون دارند.

این فوق تخصص بیماری‌های ریه گفت: برخی از این ریزگردها بر اساس حلالیت و سایزشان می‌توانند در سیستم تنفسی فوقانی رسوب کنند و یک سری علائم برای فرد ایجاد کنند. گروهی نیز خود را به سیستم تنفسی تحتانی می‌رسانند و رسوب می‌کنند و گاهی وارد خون می‌شوند.

وی با اشاره به علائم تنفسی آلودگی هوا افزود: خارش بدن، چشم، بینی و گلو، سرفه، خس خس سینه، تنگی نفس و گاهی تشدید بیماری‌های زمینه‌ای مانند آسم و آلرژی و نیاز به بستری عده‌ای از این افراد در بیمارستان‌ها، در پی آلودگی هوا رخ می‌دهند.

مهربان گفت: در شرایط آلودگی هوا باید افراد به ویژه بیماران مزمن تنفسی و قلبی، سالمندان و کودکان و مادران باردار تا حد امکان از منزل خارج نشوند. همچنین باید از ورزش و پیاده‌روی تند خودداری و از ماسک‌های مناسب برای مقابله با آلودگی هوا استفاده شود و بهترین ماسک‌ها N۹۵، KN۹۵، FFP۲ هستند.

وی افزود: این ماسک‌ها تا ۹۵ درصد مانع ورود ذرات آلوده و ریزگردها به دستگاه تنفسی می‌شوند اما ماسک‌های نخی، پارچه‌ای و جراحی زیاد برای محافظت از ورود ریزگردها مفید نیستند. ماسک‌های معمولی تنها برای مقابله با ذرات بزرگ‌تر مناسب هستند و نمی‌توانند محافظت خوب و کاملی از ورود ریزگرد به بدن داشته باشند.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: توصیه می‌شود بعد از رسیدن به منزل حتما دست‌ها و صورت خوب شسته و بینی و گلو با سرم نمکی شست‌وشو شود. تغذیه مناسب برای افزایش تقویت سیستم ایمنی بدن مانند استفاده از لبنیات تازه و کم چرب، سبزیجات و میوه‌های تازه و مایعات فراوان توصیه می‌شود و از مصرف غذاهای سرخ‌شده و فست فود نیز پرهیز شود یا کم استفاده شود.

وی ادامه داد: خواب کافی و دور از استرس، دوری از سیگار و دخانیات، استفاده از گیاهان خانگی برای تصفیه هوا توصیه می‌شود. دستگاه‌های خانگی تصفیه هوا درصدی از آلاینده‌ها را فیلتر می‌کنند اما نمی‌توانند بیشتر ذرات را فیلتر کنند بنابراین خرید این دستگاه‌ها توصیه نمی‌شود.

منبع: ایسنا

انتهای پیام/

کد خبر: 1228889 برچسب‌ها آلودگی هوا

دیگر خبرها

  • «اگزمای بهاره» چیست و برای مقابله با آن چه باید کرد؟
  • «شبکه ملی ساخت سریع فناوری‌های راهبردی» راه اندازی شد
  • تولید و تجهیز ۱۰۰ آزمایشگاه شناختی با فناوری ایرانی
  • هشدار کارشناسان فرانسوی درباره ممنوعیت اینترنتبرای زیر ۱۳ ساله‌ها
  • حمایت از طراحی و ساخت ابزار‌های شناختی توسط ستاد علوم شناختی
  • هوای ۸ شهر اصفهان سالم است
  • تولید نخ‌های آنتی باکتریال با استفاده از نانو ذرات روی در یزد
  • ساخت نوعی باتری سدیمی که ظرف چند ثانیه شارژ می‌شود
  • کیفیت هوای اصفهان ناسالم برای گروه‌های حساس
  • آلودگی هوا باعث تشدید بیماری‌های زمینه‌ای می‌شود