Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پارس نیوز، 

حسین فلاح جوشقانی امروز در نشست توسعه ارتباطات ثابت که در نمایشگاه ایران تلکام برگزار شد، با اشاره به پیشنهاد شرکت مخابرات برای جبران ضرر و زیان ناشی از حذف آبونمان اظهار داشت: ما موضوع تغییر تعرفه مخابرات را بررسی خواهیم کرد و هفته آینده نیز در جلسه کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات موضوع بررسی این پیشنهاد و راهکارهای حل مشکل به وجود آمده مورد بررسی قرار می گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: قصد داریم در بازنگری تعرفه ها به نحوی عمل کنیم که تمامی جوانب بررسی شود و فقط موضوع افزایش تعرفه مطرح نباشد بلکه تغییر در برخی هزینه های ثابت، می تواند راهکاری برای حل این موضوع باشد.

رئیس سازمان تنظیم مقررات ارتباطات با اشاره به توسعه نامتوازن سرویس های ارتباطات ثابت نسبت به ارتباطات سیار (موبایل) در کشور گفت: اگر به کشورهای در حال توسعه و حتی توسعه یافته نگاه کنیم، می بینیم که میزان مصرف اینترنت ثابت ۴۰ برابر حوزه موبایل است و مهمترین دلیل این حجم از تفاوت، استفاده از محتوای مناسب پرحجم مانند ویدئو است.

وی گفت: باید برای رسیدن به متوسط جهانی در حوزه ارتباطات ثابت به سمت تکنولوژی های ارتباطات ثابت و نیز توسعه یافتگی در این بخش برویم. اما در حال حاضر در حوزه محتوای داخلی امکان استفاده از ویدئو برای مردم با تکنولوژی های دیگری مانند موبایل نیز ممکن است و اپراتورهای ارتباطات ثابت موفق به جذب کاربر نشده اند.

وی با تاکید بر اینکه در کشور با توسعه نیافتگی در حوزه ارتباطات ثابت مواجه هستیم، اظهارداشت: آمار جهانی نشان می دهد که ما در بحث دسترسی به اینترنت موبایل در رتبه ۵۷ جهان و در اینترنت ثابت رتبه ۱۰۸ را داریم. به نحوی که سرعت دسترسی اینترنت موبایل ۲۴ مگابیت به ازای هر فرد و سرعت دسترسی به اینترنت ثابت ۵ مگابیت بر ثانیه است.

معاون وزیر ارتباطات خاطرنشان کرد: این موضوع یکی از دلایلی است که باعث ریزش کاربران ارتباطات ثابت نسبت به موبایل شده است و البته نزدیک بودن حاشیه قیمت این دو مدل خدمات، از دیگر دلایل این عدم توسعه یافتگی است.

وی با تاکید بر اینکه تغییر قیمت میان اینترنت موبایل و اینترنت ثابت (ADSL) در شرایط فعلی با توجه به کشش بازار منطقی نیست، بیان داشت: هم اکنون اعتراضات مردم در گرانی تعرفه های موبایل را می بینیم و نمی توان در این شرایط باز هم تعرفه ها را تغییر داد.

رئیس سازمان تنظیم مقررات با اشاره به اینکه تصمیم غیرکارشناسانه و یک شبه در حذف آبونمان تلفن ثابت تاثیر منفی در بخش تلفن ثابت داشته است، گفت: اجرای حکم دیوان عدالت اداری حدود ۶۰۰ تا ۷۰۰ میلیارد تومان از درآمد مخابرات را کاهش می دهد که این مسئله جلوی توسعه مناسب در بخش ارتباطات ثابت را می گیرد.

وی با بیان اینکه برآورد سرمایه گذاری در حوزه ارتباطات ثابت ۱۰ هزار میلیارد تومان با دلار ارزان و کمتر از ۸ هزار تومان بوده است، اظهارداشت: با توجه به تغییر نرخ ارز، نرخ بازگشت سرمایه در این حوزه از ۵ سال به ۱۲ سال تغییر کرده است.

وی همچنین با اشاره به بررسی سبد درآمدی اپراتورهای موبایل تاکید کرد: سهم درآمد اپراتورها از مکالمه ۳۰ درصد و ۷۰ درصد درآمد این اپراتورها از دیتا و اینترنت است.

به گفته وی اپراتورهای موبایل ۸ میلیارد دلار در این بخش سرمایه گذاری کرده اند.

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: ایران شرکت مخابرات مخابرات کشورهای در حال توسعه اینترنت موبایل جهان گرانی تلفن درآمد سرمایه گذاری دلار سرمایه تلفن سرمایه گذاری کشورهای در حال توسعه گرانی موبایل پارس پارس نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۵۹۳۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اینترنت ۴G نوکیا به ماه می رود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپیس، قرار است طی ماموریت IM-۲ شرکت Inituitive Machineسخت افزاری برای یک نسخه ساده از شبکه ارتباط اینترنتی به فضا پرتاب شود و روی قطب جنوب ماه فرود بیاید.

تجهیزات نوکیا که در اصل یک جعبه شبکه ارتباطی است، لندر ماه Nova-C را با کاوشگر MAPP و ابزار جهنده Micro-Nova ساخت همین شرکت مرتبط می کند و به این ترتیب قابلیت های شبکه اینترنتی در مسافت های کوتاه و طولانی آزموده می شود.

تیری کلاین رییس Bell Labs Solutions Research در نوکیا در بیانیه ای اعلام کرد: ارتباطات نیز مانند سرپناه، غذا و تجهیزات حیاتی بخشی مهم از هر ماموریتی است که به مریخ انجام می شود. با ایجاد یک شبکه اختصاصی در فضا، ما از همان فناوری‌های پیشرفته‌ای بهره می‌بریم که میلیاردها تلفن هوشمند را روی زمین به هم متصل می‌کنند.

در سال ۲۰۲۰ میلادی ناسا قراردادهایی با ۱۴ شرکت امضا کرد تا فناوری های نوین برای پشتیبانی از برنامه آرتمیس را توسعه دهند. نوکیا ۱.۴۱ میلیون دلار دریافت کرد تا نخستین شبکه سلولی روی ماه را بسازد. این شرکت به جای توسعه فناوری های جدید، سخت افزارهای فعلی را برای محیط ماه سازگار کرد.

اگر همه چیز طبق برنامه ریزی پیش برود، شبکه ۴G/LTE نوکیا روی ماه پهنای باند بیشتری نسبت به سیستم های فرکانس بسیار بالا(UHF) فراهم می کند که برای ارتباطات فضایی توسعه یافته اند. این امر نه تنها ارتباطات بین فضانوردان بلکه برای سیستم های رباتیک خودران روی ماه را تسریع می کند. علاوه بر آن شبکه مذکور به تدریج برای مریخ سازگار می شود و در آینده به ۵G ارتقا می یابد.

کد خبر 6092059 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • لزوم بررسی قیمت گوشی های نوکیا در بازار از سوی وزارت صمت
  • هزینه قبوض تلفن ثابت در سال 1403
  • بررسی توسعه روابط ایران و تانزانیا در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • بررسی توسعه روابط ایران و تانزانیا در حوزه ارتباطات و فناوری
  • (ویدیو) امکان تماس تصویری بدون نیاز به اینترنت در ایران!
  • اینترنت ۴G نوکیا به ماه می‌رود
  • اینترنت ۴G نوکیا به ماه می رود
  • سیر صعودی و نزولی مشترکان اینترنت موبایل و ثابت در ایران
  • آخرین وضعیت ضریب نفوذ اینترنت در کشور  
  • آخرین وضعیت ضریب نفوذ اینترنت در کشور